Ytterväggar

I Mammuthus sortiment hittar du intressanta alternativ för ytterväggarna. Läs mer och välj det alternativ som du gillar bäst.

Timrets profil - Mammuttikoti

Timrets profil

Även utseendemässigt är timret ett verkligen mångsidigt byggmaterial som erbjuder många alternativ till byggaren och inredaren. Om du vill, blir det traditionella materialet toppmodernt. MammutHus byggs av lamelltimmer som kan kallas timrets kung eftersom det är ett synnerligen starkt och hållbart byggnadsmaterial.

Kantti-timmer - Mammuttikoti

Kantti-timmer

Det nya Kantti-timret möjliggör en modern och minimalistisk väggstruktur. Väggen ser identisk ut på både ut- och insidan. Dess utseende lämpar sig också utmärkt för tätbebyggda tomter i stadsmiljö. Det är en viktig omständighet när man önskar en renodlad och enkel stil. Den nya fönsterkarmlösningen fortsätter också den kategoriskt avskalade linjen.

Kantti-timret har internationellt patentskydd.

Klassiska timmer - Mammuttikoti

Klassiska timmer

Det traditionella fasade timret har varit i produktion redan länge. Mellan stockarna finns en tydlig fog, vilket gör att detta väggalternativ för tankarna till ett traditionellt timmerhus. Ofta kombineras det fasade timret med Classic-knuten, som ett alternativ till City-fogen, som inte har knut. Ett utmärkt val till en rymlig byggplats, en äldre idyllisk gårdsmiljö eller till ett fritidshus.

ProCache: v313 Render date: 2020-09-26 01:34:11 Page render time: 0.0442s Total w/ProCache: 0.0447s