Varför välja MammutHus?

Fördelarna med det massiva timret förutom en frisk och mycket hälsosam inomhusluft är den naturliga komforten och den genuina känslan av ett rent och fräscht boende.

Mammutsäljaren är proffs i husbygge. - Mammuthus

Mammutsäljaren är proffs i husbygge.

I samband med planeringen av hemmet och i byggfrågor kan du luta dig mot den proffsiga Mammutsäljaren som guidar dig tryggt och bekvämt genom byggprojektet.

Våra säljare har breda nätverk till olika entreprenörer och kan hjälpa er med kontakter samt ge vägledande priser ända upp till inflyttningsklar leverans.

Individuella hus - Mammuthus

Individuella hus

Varje hustyp byggs i enlighet med kundens önskningar. Vi kan göra betydande ändringar i våra modeller eller så kan vi ta fram ett helt unikt hus till dig. Du kan vara säker på att ditt hem motsvarar alla dina förhoppningar.

Ekologisk och trygg - Mammuthus

Ekologisk och trygg

Ett timmerhus är ett ekologiskt och tryggt val, eftersom dess miljöbelastning är mindre än i andra hus. Detta märks framför allt i inomhusklimatet och boendekvaliteten. Ett timmerhus håller i generationer.

Kvalitativa Mammuthus - Mammuthus

Kvalitativa Mammuthus

MammutHus byggs av finländskt timmer och i samtliga materialval satsar vi på kvalitet och partners som levererar kvalitetsprodukter.

ProCache: v313 Render date: 2020-09-26 02:06:54 Page render time: 0.0449s Total w/ProCache: 0.0535s