Varför välja MammutHus?

Fördelarna med det massiva timret förutom en frisk och mycket hälsosam inomhusluft är den naturliga komforten och den genuina känslan av ett rent och fräscht boende.

Vår erfarenhet med husplanering - Mammuthus

Vår erfarenhet med husplanering

Våra erfarna husplanerare med hundratals MammutHus bakom sig hjälper er med önskade ändringar eller designar er arkitekt modell.

Visste du att - Mammuthus

Visste du att

MammutHus idag är en av Finlands populäraste timmerhusleverantör för permanent boende.

Fördelarna med det massiva timret förutom en frisk och mycket hälsosam inomhusluft är den naturliga komforten och den genuina känslan av ett rent och fräscht boende.

Vi skall icke förglömma den effektiva och enkla stomresningen då både in och utsida färdigställs i en och samma arbetsfas vilket är både bekvämt och kostnadseffektivt.

Hittar ni inte ert drömhus bland dessa så kan ni tillsammans med oss låta fantasin flöda och skräddarsy samt måttanpassa ert nya hem precis som ni själv vill ha det!

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller vill boka tid för vidare planering och rådgivning tillsammans med oss från MammutHus.

Mammutsäljaren är proffs i husbygge. - Mammuthus

Mammutsäljaren är proffs i husbygge.

I samband med planeringen av hemmet och i byggfrågor kan du luta dig mot den proffsiga Mammutsäljaren som guidar dig tryggt och bekvämt genom byggprojektet.

Våra säljare har breda nätverk till olika entreprenörer och kan hjälpa er med kontakter samt ge vägledande priser ända upp till inflyttningsklar leverans.

Individuella hus - Mammuthus

Individuella hus

Varje hustyp byggs i enlighet med kundens önskningar. Vi kan göra betydande ändringar i våra modeller eller så kan vi ta fram ett helt unikt hus till dig. Du kan vara säker på att ditt hem motsvarar alla dina förhoppningar.

Ekologisk och trygg - Mammuthus

Ekologisk och trygg

Ett timmerhus är ett ekologiskt och tryggt val, eftersom dess miljöbelastning är mindre än i andra hus. Detta märks framför allt i inomhusklimatet och boendekvaliteten. Ett timmerhus håller i generationer.

Kvalitativa Mammuthus - Mammuthus

Kvalitativa Mammuthus

MammutHus byggs av finländskt timmer och i samtliga materialval satsar vi på kvalitet och partners som levererar kvalitetsprodukter.

ProCache: v313 Render date: 2020-02-21 17:29:54 Page render time: 0.0576s Total w/ProCache: 0.0677s